monuta logo

Monuta

Review score:

8,4 op basis van 5 beoordelingen

Premie indicatie

€ 6,91

Verzekerd bedrag: € 9000

Monuta Uitvaartverzekering

  • Complete verzorging uitvaart
  • Kinderen gratis meeverzekerd
  • Altijd aan te passen aan uw wensen

Monuta is een vooraanstaande Nederlandse uitvaartverzekeraar die betrokken is bij het organiseren en begeleiden van diverse uitvaartdiensten. Momenteel hebben ze 1,7 miljoen verzekerden, waardoor ze de belangrijkste speler zijn in de uitvaartverzekerings- en -verzorgingsmarkt. Ze bieden een uitvaartverzekering die de financiële lasten van uw afscheid wegneemt van uw nabestaanden. Uitvaartkosten kunnen snel oplopen en niet iedereen beschikt op dat moment over voldoende middelen. Daarom biedt de uitvaartverzekering van Monuta een oplossing voor deze financiële lasten.

Soorten verzekeringen

Monuta biedt slechts één soort verzekeringspakket aan:

  • Combinatie verzekering

Voor- en nadelen

  • Uw kinderen zijn gratis verzekerd tot ze 18 zijn
  • U mag uw uitvaartwensen zonder kosten bepalen
  • U kunt het vrij besteedbare bedrag in uw verzekering altijd wijzigen
  • Monuta biedt alleen een combinatie-uitvaartverzekering aan
  • U kunt niet zelf kiezen welke uitvaartverzorger u wilt
  • In het weekend kunt u Monuta niet bellen om een uitvaartverzekering af te sluiten of voor vragen hierover

Aanvraag

Bij Monuta kunt u online eenvoudig een uitvaartverzekering afsluiten. Vul uw geboortedatum in voor premieberekening, voeg gezinsleden toe, pas het verzekerde bedrag aan, en gebruik de uitvaartkostenmeter voor een kostenindicatie. Vul daarna een gezondheidsverklaring in voor premiebepaling, controleer uw gegevens en sluit de verzekering af. U ontvangt vervolgens een bevestigingsmail en uw polis.

Veelgestelde vragen

Zijn de kinderen automatisch gedekt bij de uitvaartverzekering van Monuta?

Kinderen onder de 18 jaar zijn opgenomen in de uitvaartverzekering van hun ouders bij Monuta. Als u al een uitvaartverzekering bij Monuta heeft, kunt u kosteloos uw kinderen toevoegen via Mijn Monuta.

Verzorgt Monuta de gehele uitvaart?

Monuta biedt de mogelijkheid om uw volledige uitvaart te regelen. U heeft de vrijheid om te beslissen of u Monuta wilt inschakelen voor de gehele uitvaart, en deze dienst is inbegrepen in uw verzekering. Als u echter niet kiest voor een uitvaartverzorger van Monuta, ontvangt u het vrij besteedbare bedrag, dat u kunt gebruiken om een andere uitvaartverzorger te betalen. U bent dus niet verplicht om Monuta te selecteren voor de uitvaartregeling.

Hoeveel kost een crematie bij Monuta?

De prijs van een crematie varieert op basis van uw individuele voorkeuren en het aantal genodigden. De kosten schommelen tussen € 7.000 en € 11.000.

Contact

Hoofdkantoor:
Schumanpark 11
7336 AM
Apeldoorn

Telefoonnummer:
Algemeen:
0800 – 022 22 92

Postadres:
Postbus 20
7300 AA Apeldoorn

dd

0 Reviews ( 0 out of 0 )

Write a Review