fbto logo

FBTO

Review score:

8,7 op basis van 7 beoordelingen

Premie indicatie

€ 3,70

Verzekerd bedrag: € 100.000

FBTO overlijdensrisicoverzekering

  • Vaste of variabele premie
  • Voorlopige ongevalsdekking

Waarborg de financiële veiligheid van uw dierbaren met de overlijdensrisicoverzekering (ORV) van FBTO. Ontdek de verschillende dekkingsmogelijkheden en voordelen die onze verzekering biedt, zodat u gemoedsrust kunt creëren voor u en uw naasten. Lees verder om te zien hoe FBTO’s Overlijdensrisicoverzekering u de bescherming kan bieden die u nodig heeft.

Soorten verzekeringen

FBTO biedt overlijdensrisicoverzekeringen met drie soorten dekkingen:

Voor- en nadelen

  • Al vanaf € 1,30 per maand
  • Dekking voor risicovolle beroepen en sporten
  • Tijdelijke bescherming bij overlijden door ongevallen
  • Eenmalige kosten van €69,00

Aanvraag

Het aanvragen van de FBTO Overlijdensrisicoverzekering vereist het invullen van een gezondheidsverklaring, zodat wij het risico op vroegtijdig overlijden kunnen beoordelen en een passende dekking kunnen bieden.

Ontdek nu de voordelen van de FBTO Overlijdensrisicoverzekering voor slechts € 1,30 per maand. Hiermee kunt u rust en zekerheid bieden aan uzelf en uw gezin, en tevens financiële bescherming aan uw nabestaanden. Kies voor een zorgeloze toekomst met FBTO.

Veelgestelde vragen

Kan ik een overlijdensrisicoverzekering opzeggen?

Ja, bij FBTO kun je je overlijdensrisicoverzekering opzeggen door gebruik te maken van het specifieke opzegformulier voor de overlijdensrisicoverzekering. Je kunt dit formulier downloaden als een pdf-bestand op de website van FBTO.

Wat is de premie van een overlijdensrisicoverzekering bij FBTO?

De premie van een overlijdensrisicoverzekering bij FBTO kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren. De hoogte van de premie hangt onder andere af van de leeftijd, gezondheidstoestand, verzekeringsbedrag, looptijd en eventuele extra dekkingen die je kiest. Om de exacte premie voor jouw situatie te bepalen, kun je het beste de premie berekenen bij FBTO.

Hoe kan ik een overlijdensrisicoverzekering bij FBTO aanvragen?

Het aanvragen van een overlijdensrisicoverzekering bij FBTO werkt eenvoudig. U kunt naar de website van FBTO gaan en daar de benodigde stappen volgen om een ORV aan te vragen. Zorg ervoor dat u de relevante informatie bij de hand heeft, zoals uw persoonlijke gegevens en eventuele medische informatie die nodig kan zijn voor de beoordeling van uw aanvraag.

Contact

Hoofdkantoor:
Sophialaan 50
8911 AE Leeuwarden

Telefoonnummer:
Algemeen:
(058) – 234 56 78

Postadres:
Postbus 318
8901 BC Leeuwarden

dd

0 Reviews ( 0 out of 0 )

Write a Review