Dela

dela logo

Dela

Review score:

7,7 op basis van 8 beoordelingen

Premie indicatie

€ 4,50

Verzekerd bedrag: € 100.000

Dela overlijdensrisicoverzekering

  • Tot 25 jaar een lagere premie voor kinderen
  • Uitgebreide nabestaandenzorg

Bij DELA draait alles om het bieden van steun en troost, vooral wanneer het leven ons met verdrietige tijden confronteert. Ze zijn gespecialiseerd in uitvaartverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen. Hun missie is duidelijk: er zijn voor u en uw dierbaren, en zorgen voor een liefdevol afscheid, zelfs in de moeilijkste momenten. Ontdek de drie mogelijkheden die DELA biedt voor uw uitvaart: een uitvaartverzekering, een overlijdensrisicoverzekering en een spaarverzekering.

Soorten verzekeringen

Dela biedt verschillende levensverzekeringen aan:

Voor- en nadelen

  • Extra korting voor niet-rokers
  • Lage eenmalige kosten
  • 30 dagen bedenktijd
  • Minimale looptijd ten minste 10 jaar
  • Hogere premie bij risicoberoep

Aanvraag ORV

Bij het aanvragen van een overlijdensrisicoverzekering bij DELA beantwoordt u vragen over uw gezondheid, medische achtergrond, beroep, reizen en hobby’s. Bij een verzekerd bedrag hoger dan €360.000 of als u 50 jaar of ouder bent, kan een medische keuring vereist zijn. Afhankelijk van uw gezondheidssituatie kunt u geaccepteerd worden met een normale premie, geaccepteerd worden met een verhoogde premie vanwege een verhoogd risico, of geweigerd worden als het risico om u te verzekeren te groot is voor de verzekeraar. Bij optie 2 en 3 is er sprake van een verhoogd risico op overlijden.

Veelgestelde vragen

Krijg ik geld terug als ik mijn uitvaartverzekering bij DELA afkoop?

De uitbetaling bij het opzeggen van je uitvaartverzekering hangt af van de opgebouwde waarde. Na opzegging bekijken we de exacte waarde, waar we vervolgens €150 aan afkoopkosten van aftrekken. Als je de verzekering gedeeltelijk opzegt, zijn de afkoopkosten €90. Het overgebleven bedrag wordt aan je overgemaakt. Als de waarde van de verzekering echter minder is dan de afkoopkosten, zal er geen uitbetaling plaatsvinden.

Waarom moet ik bij DELA een gezondheidsverklaring invullen?

Bij het afsluiten van een uitvaartverzekering wordt gekeken naar uw levensverwachting. Als deze lager is dan gemiddeld vanwege een ziekte of aandoening, moet dit risico worden gedekt. Dit kan resulteren in het betalen van een hogere premie of zelfs het weigeren van uw aanvraag voor een uitvaartverzekering.

Wie kan de DELA ORV afsluiten?

Het DELA LeefdoorPlan (ORV) is speciaal ontworpen om te voorkomen dat nabestaanden in financiële problemen komen na het overlijden van een kostwinner, bijvoorbeeld doordat de hypotheek niet meer betaald kan worden en er gedwongen verhuisd moet worden. Deze verzekering is beschikbaar voor iedereen tussen de 16 en 65 jaar.

Contact

Hoofdkantoor:
Oude Stadsgracht 1
5611 DD
Eindhoven

Telefoonnummer:
Algemeen
040 – 260 16 36

Postadres:
Oude Stadsgracht 1
5611 DD
Eindhoven
info@dela.nl

DD

0 Reviews ( 0 out of 0 )

Write a Review