logo centraal beheer

Centraal beheer

Review score:

8,9 op basis van 10 beoordelingen

Premie indicatie

€ 3,69

Verzekerd bedrag: € 100.000

Centraal beheer ORV

  • Korting voor niet-rokers
  • Altijd opzegbaar

Bescherm uw dierbaren met de overlijdensrisicoverzekering (ORV) van Centraal Beheer. Bij uw overlijden zorgt deze verzekering ervoor dat uw nabestaanden financieel worden ondersteund. Of het nu gaat om huur- of hypotheekbetalingen, of om de financiering van de studie van uw kinderen, de ORV biedt gemoedsrust voor de toekomst.

Soorten verzekeringen

Centraal Beheer biedt overlijdensrisicoverzekeringen met drie soorten dekkingen:

Voor- en nadelen

  • Korting voor niet-rokers
  • Snelle medische acceptatie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Flexibele looptijd
  • Gratis aanpassingen altijd mogelijk
  • Kosten: €69 voor één persoon, €95 voor twee personen (eenmalig)

Aanvraag

Voor het verkrijgen van een Centraal Beheer overlijdensrisicoverzekering dient u een kort gezondheidsvragenformulier in te vullen. Hiermee wordt het risico op vroegtijdig overlijden beoordeeld. U kunt eenvoudig en snel een verzekering afsluiten via de gebruiksvriendelijke website van Centraal Beheer.

Veelgestelde vragen

Kan ik een overlijdensrisicoverzekering opzeggen?

Ja, u kunt uw overlijdensrisicoverzekering bij Centraal Beheer opzeggen. Uw verzekering zegt u makkelijk online op via Mijn Centraal Beheer. Als u besluit om meerdere verzekeringen te beëindigen, kunt u contact opnemen met Centraal Beheer om de nodige stappen te ondernemen. Voor specifieke informatie over het opzeggen van uw overlijdensrisicoverzekering bij Centraal Beheer, inclusief het proces voor “Centraal Beheer opzeggen overlijden”, kunt u het beste direct contact opnemen met hun klantenservice.

Wat is de premie van een overlijdensrisicoverzekering bij Centraal Beheer?

De premie van een overlijdensrisicoverzekering voor uw hypotheek bij Centraal Beheer wordt bepaald op basis van verschillende factoren, zoals uw leeftijd, gezondheid, het verzekerde bedrag en de looptijd van de verzekering. Om een nauwkeurige premieberekening te krijgen, kunt u gebruikmaken van de online premiecalculator op de website van Centraal Beheer. Hiermee kunt u de premie berekenen die specifiek is afgestemd op uw situatie en hypotheekbehoeften.

Hoe kan ik een overlijdensrisicoverzekering bij Centraal Beheer aanvragen?

Het aanvragen van een overlijdensrisicoverzekering bij Centraal Beheer is eenvoudig. U kunt naar de website van Centraal Beheer gaan en daar de benodigde stappen volgen om een ORV aan te vragen. Zorg ervoor dat u de relevante informatie bij de hand heeft, zoals uw persoonlijke gegevens en eventuele medische informatie die nodig kan zijn voor de beoordeling van uw aanvraag. Voor meer informatie en begeleiding tijdens het aanvraagproces kunt u ook contact opnemen met de klantenservice van Centraal Beheer.

Contact

Hoofdkantoor:
Laan van Malkenschoten 20
7333 NP
Apeldoorn

Telefoonnummer:
Algemeen:
055 – 579 80 00

Postadres:
Postbus 9150
7300 HZ
Apeldoorn
info@centraalbeheer.nl

DD

1 Review ( 5 out of 5 )

Dennie de Graaf
5

Prima verzekering. Goede dekking.

Write a Review