Over ons

Wie zijn wij?

Met Levensverzekering.net willen we onafhankelijke ondersteuning bieden aan mensen die op zoek zijn naar levensverzekeringen in Nederland. Op onze vergelijkingssite verzamelen we informatie over verschillende soorten levensverzekeringen, zoals overlijdensrisicoverzekeringen, uitvaartverzekeringen, lijfrenteverzekeringen, en bieden we uitgebreide informatie om mensen te helpen weloverwogen beslissingen te nemen.

Onze missie

Onze missie is om mensen te informeren, te inspireren en te helpen bij het vinden van de juiste levensverzekering die past bij hun behoeften en omstandigheden. We streven ernaar om een betrouwbare bron van informatie te zijn en transparantie te bieden in de complexe wereld van levensverzekeringen.

Hoe doen wij dit?

We houden mensen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bieden inzicht in de verschillende aspecten van levensverzekeringen. Met behulp van informatieve artikelen, nieuwsberichten en uitgebreide informatiepagina’s willen we mensen helpen bij het begrijpen van de verschillende soorten levensverzekeringen en hoe ze daarvan kunnen profiteren. Het is belangrijk op te merken dat we geen specifiek advies geven over financiële producten.

Daarnaast bieden we adverteerders de mogelijkheid om hun producten en diensten onder de aandacht te brengen van onze gebruikers. Door te adverteren op Levensverzekering.net kunnen adverteerders een groot publiek van meer dan 100.000 gebruikers bereiken en potentiële klanten en doelgroepen ontdekken. Het is belangrijk om te benadrukken dat onze productanalyses en beoordelingen niet worden beïnvloed door advertenties. Onze aanbevelingen zijn gebaseerd op objectieve criteria en onafhankelijke evaluaties.

Hoe verdienen wij ons geld?

Wij ontvangen compensatie van partners die ervoor kiezen om op Levensverzekering.net een prominente positie te hebben of uitgaande links naar hun websites te plaatsen. Deze posities hebben geen invloed op onze analyses en beoordelingen van producten. Het is niet mogelijk om een positieve beoordeling te verkrijgen in ruil voor betaling. Wanneer er sprake is van een samenwerking met een partner, wordt dit altijd duidelijk vermeld in onze vergelijkingsresultaten.

Samengevat zijn we toegewijd aan het verstrekken van objectieve informatie, het helpen van mensen bij het nemen van weloverwogen beslissingen en het bieden van een platform voor adverteerders om hun producten en diensten te promoten.

dela logo klein
ardanta logo
monuta logo
reaal logo
logo klein nationale nederlanden

Contact

De meeste vragen die onze bezoekers hebben, worden door middel van onze veelgestelde vragen in de kennisbank beantwoord. Heeft u toch nog ergens een vraag over? Dan is het mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice van Levensverzekering.net via info@levensverzekering.net.