Disclaimer

Algemeen

De onderstaande informatie is van toepassing op Levensverzekering.net. Door het bezoeken van deze website en/of het gebruikmaken van de informatie die via deze website wordt aangeboden, gaat u akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Aansprakelijkheid

Bij Levensverzekering.net streven we ernaar om de inhoud van onze website regelmatig bij te werken en aan te vullen. Ondanks de constante zorg en aandacht die we besteden aan de inhoud en gegevens op deze site, kunnen we niet garanderen dat de aangeboden data, informatie en inhoud volledig, juist en actueel zijn. Hoewel we ons best doen om ervoor te zorgen dat de website foutloos en volledig functioneert, kunnen we geen garanties geven met betrekking tot de betrouwbaarheid ervan. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie op deze site.

Levensverzekering.net en haar partners aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade als gevolg van onjuistheden in de inhoud van Levensverzekering.net en de verstrekte informatie. Dit geldt ook voor hyperlinks die verwijzen naar websites van derden.

Als u onjuistheden op onze website opmerkt, verzoeken we u vriendelijk om dit aan ons te melden via info@levensverzekering.net.

Auteursrechten

Levensverzekering.net behoudt alle rechten met betrekking tot auteurs- en merkrechten en andere vormen van intellectueel eigendomsrecht. Dit geldt voor alle teksten, grafische vormgeving en namen. Alles wat op Levensverzekering.net staat, mag alleen voor niet-commerciële doeleinden worden gebruikt. Het is niet toegestaan om iets van deze website over te nemen, te verspreiden of op andere wijze beschikbaar te stellen zonder toestemming van Levensverzekering.net.

Wijzigingen

Levensverzekering.net behoudt zich het recht voor om de informatie op de website op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Als bezoeker is het daarom handig om regelmatig de website te controleren om eventuele wijzigingen op tijd op te merken.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Levensverzekering.net? Raadpleeg dan de ‘Over ons‘ pagina op onze website.